Officiële trouwlocatie van de gemeente Nunspeet

Trouwlocatie

Sinds 15 oktober 2012 zijn wij één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Nunspeet. Vanaf dit moment mogen bruidsparen elkaar bij ons het ja-woord geven. Heeft u het voornemen om te gaan trouwen? Van huwelijksceremonie tot feestavond en alles wat hierbij hoort: wij kunnen deze bijzondere dag geheel naar jullie wens invullen!

Lekker voorafgaand aan de huwelijksceremonie lunchen met jullie dierbaren, een mooie bruidstaart (naar eigen wens samen te stellen) met champagnetoren na de huwelijksvoltrekking, gezellig dineren of een swingende feestavond. Er zijn vele mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om geheel vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden. Wij doen dit graag in een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie en onze huisgemaakte friandises.

Op de dagen dat er bij de gemeente getrouwd kan worden, is het ook mogelijk om de huwelijksplechtigheid bij ons in Vierhouten te laten plaatsvinden. Voorafgaand aan dit speciale moment of erna kunnen er foto’s gemaakt worden bij ons in de tuin, in het restaurant of ergens in de prachtige omgeving van het pittoreske dorp.

Meer informatie over trouwen in de gemeente Nunspeet: klik hier.

Contact

culinair op z’n veluws

RESERVEER