Dineren, trouwlocatie en meer

Restaurant

Ons restaurant is gevestigd in de oude deel van de nostalgische boerderij en stamt zelfs uit 1843. Veel authentieke materialen van de oude boerderij zijn nog zichtbaar. Laat u heerlijk verwennen door de mooie gerechten die door het keukenteam met zorg worden bereid en proef hierbij de warme en gemoedelijke gastvrijheid van de Veluwe.

Dit alles in een informele en intieme sfeer met wekelijks verse bloemen.                                  Uiteraard kunt u bij mooi weer heerlijk bij ons op het terras vertoeven.

Dinerkaart

Tijdens het diner kunt u zich laten verrassen door onze keukenbrigade met een verrassingsmenu, maar natuurlijk mag u ook gewoon zelf een keuze maken van onze menukaart. De bedieningsbrigade kan uw menu compleet maken met een bijpassend wijnarrangement. Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een voorproefje door te klikken op de button hierboven.

Het restaurant is naast een prachtig en stijlvol restaurant voor uw diner ook uitermate geschikt voor een speciale gelegenheid met een groter gezelschap voor bijvoorbeeld een receptie, buffet, een swingend feest en als officiële trouwlocatie van de gemeente Nunspeet.

Uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wij hebben een WiFi-verbinding en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets ter beschikking.

culinair op z’n veluws

RESERVEER