Ambachtelijke chocoladelekkernijen

Patisserie novice

Wist u dat wij onze eigen patisserieafdeling hebben en dat u hier verschillende lekkernijen kunt kopen en u zo een “stukje” Novice bij u in huis kunt halen? Een deel van dit assortiment is ook verkrijgbaar bij o.a. Supermarkt Mulder in Vierhouten, Jumbo Nunspeet en Bakkerij Schreuder.

Van huisgemaakte bonbons tot mooie gegoten chocoladevormen en van ons Vierhoutertje tot aan gepersonaliseerde chocoladeletters en -kerstbomen. Er is veel bij ons mogelijk.

Ook voor de speciale feestdagen maken wij divers chocoladewerk. Dit is op bestelling leverbaar. Wat dacht u van een handgespoten hart voor Valentijn of Moederdag, een chocoladehart gevuld met bonbons, paashazen klein of groot (eventueel voorzien van uw bedrijfslogo), sinterklaasletters of kerstkransen? Wij bereiden deze producten graag voor u of uw bedrijf. 

Natuurlijk kunnen wij het geheel in mooie geschenkpakketten voor u verpakken. Heeft u interesse in één van onze patisserieproducten? Neemt u dan snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Klik hier en bezoek patisserienovice.nl

culinair op z’n veluws

RESERVEER