Restaurant, bistro & patisserie Novice

Over ons

Restaurant Novice is een restaurant gevestigd in de kern van het dorp Vierhouten. Vierhouten is een pittoresk bosdorp met ongeveer 700 inwoners en is daarmee de kleinste kern van de Gemeente Nunspeet. Het dorp wordt omsloten door prachtige heidevelden en vier uitgestrekte bossen: de Vier Houten zoals de inwoners vroeger zeiden. De naam Vierhouten verwijst daar nog altijd naar.

In ’t hart van het dorp vindt u Novice: een eigentijds klassiek restaurant met de gemoedelijke gastvrijheid van de Veluwe. Het restaurant is gevestigd in een nostalgische boerderij. De deel van de boerderij stamt zelfs uit 1843 en is omgetoverd tot een restaurant. Grenzend aan het restaurant treft u onze bistro. Het restaurant, de bistro en de keuken vormen het kloppende hart waar de voorbereidingen worden getroffen voor alle activiteiten van Novice.
Al met al een prachtige locatie met een informele sfeer waar kwaliteit van eten en drinken hoog in het vaandel staan. Het geheel wordt compleet gemaakt met de verse bloemen. ‘s Avonds zorgen de kaarsen voor een romantische en intieme sfeer. 
Sinds 2012 zijn wij door de gemeente Nunspeet aangesteld als officiële trouwlocatie van de gemeente Nunspeet!

In 2014 hebben wij de stap genomen om onze activiteiten te verbreden en zijn wij ons ook gaan richten op de bereiding van overheerlijke patisserieproducten gemaakt van de originele Barry Callebaut chocolade. Samen met ons team hebben we het Vierhoutertje ontworpen en daarnaast nog veel meer lekkernijen!

Kortom: Restaurant, bistro & patisserie Novice een mooie locatie voor zowel uw lunch en diner. Tevens ook hèt adres voor uw feest of partij, maar ook voor overheerlijke patisserieproducten voor u zelf of om cadeau te geven!

 Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 17:00 uur
Vrijdag  17:00 uur
Zaterdag 17:00 uur
Zondag 12:00 uur

Extra sluitingsdagen en vakantieperiodes:

– 

– Zondag 4 augustus uitsluitend geopend voor lunch.

– Zomersluiting maandag 5 augustus t/m zondag 19 augustus.

– Najaarsvakantiesluiting van woensdag 30 oktober t/m woensdag 6 november 2024.

– Beide kerstdagen alleen geopend voor de afhaal van Novice-To-Go gerechten.

– Kerstvakantiesluiting van woensdag 24 december 20243 t/m woensdag 8 januari 2025.

– Voorjaarsvakantiesluiting van woensdag 26 februari 2025 t/m woensdag 5 maart 2025.

 

We hopen dat we u binnenkort mogen begroeten bij ons in Vierhouten.

 

Een culinaire groet,

Jeanet van Rijssen en team Novice

 

culinair op z’n veluws

RESERVEER