Reserveren? 0577 - 411 662

Nunspeterweg 14
8076 PD Vierhouten

Bistro: lunchen, dineren & meer

Onze bistro is gevestigd in het jongste gedeelte van de boerderij. Dit deel van het restaurant stamt uit 1985. Hier kunt u lunchen en dineren. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de bistro geheel tot uw beschikking te hebben met een groter gezelschap. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Wij hebben een WiFi-verbinding en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets ter beschikking. 
Lunchen (van april tot en met september)
In onze bistro heten wij u in de zomermaanden (van april tot en met september) van harte welkom voor een kop koffie met huisgemaakt gebak, friandises, smaakvolle lunchgerechten en alles wat u verder kunt verzinnen. Wij serveren de lunch van 12:00 uur tot 16:30 uur.
De kinderen kunnen lekker spelen in onze tuin. Als het regent, maar de temperatuur is prima dan kunt u heerlijk vertoeven onder onze luifel.

Klik hier voor een voorproefje van onze lunchkaart.
Meer informatie over de lunch? Klik hier.
Dineren
Het gehele jaar door serveren wij diner. Het diner is in elke gewenste vorm samen te stellen. U kunt hierbij denken aan ons welbefaamde verrassigsmenu waarin de keukenbrigade heerlijke seizoensproducten verwerkt. Uiteraard kunt u ook zelf uw keuze van de kaart maken. Uw diner kan compleet gemaakt worden met een speciaal wijnarrangement welke onze bedieningsbrigade met zorg voor u samensteld.

Klik hier voor een voorproefje van onze dinerkaart.


Impressie

Bistro

Onze bistro is gevestigd in het jongste gedeelte van de boerderij. Dit deel van het restaurant stamt uit 1985. Hier kunt u lunchen en dineren. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de bistro geheel tot uw beschikking te hebben met een groter gezelschap. - Spherical Image - RICOH THETA

Bistro bar

Bent u voor een speciale gelegenheid met een groter gezelschap op zoek naar een locatie? Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kunnen we bijvoorbeeld een mooie grote tafel creƫren voor een diner. - Spherical Image - RICOH THETA