Reserveren? 0577 - 411 662

Nunspeterweg 14
8076 PD Vierhouten

Restaurant: dineren, trouwlocatie én meer!

Ons restaurant is gevestigd in de oude deel van de nostalgische boerderij en stamt zelfs uit 1843. Veel authentieke materialen van de oude boerderij zijn nog zichtbaar. Laat u heerlijk verwennen door de mooie gerechten die door het keukenteam met zorg worden bereid en proef hierbij de warme gastvrijheid van de Veluwe. Dit alles in een informele en intieme sfeer, met veel kaarslicht en wekelijks verse bloemen die altijd weer in bijzondere creaties worden verwerkt. Uiteraard kunt u bij mooi weer heerlijk bij ons op het terras vertoeven.

U kunt zich ook laten verrassen door de keukenbrigade met een verrassingsmenu of gewoon zelf een keuze maken van de menukaart. De bedieningsbrigade kan het geheel compleet maken met een bijpassend wijnarrangement.
Wij hebben een WiFi-verbinding en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets ter beschikking.

Ook nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op onze dinerkaart door hier te klikken.

Het restaurant is naast een prachtig en stijlvol restaurant voor uw diner ook uitermate geschikt voor een speciale gelegenheid met een groter gezelschap voor bijvoorbeeld een receptie, buffet, een swingend feest en als officiële trouwlocatie van de gemeente Nunspeet. Uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Impressie

Restaurant

Ons restaurant is gevestigd in de oude deel van de nostalgische boerderij waar The NoVice in gevestigd is en stamt zelfs uit 1843. - Spherical Image - RICOH THETA