Reserveren? 0577 - 411 662

Nunspeterweg 14
8076 PD Vierhouten

Patisserie NoVice

Koop ook uw bonbons, flikken, amandelkogels, pastilles, chocoladeletters en geschenkpakketten bij NoVice als u thuis iets te vieren heeft of als u iemand wilt verwennen.

Onze patissier heeft een speciale lijn ontworpen zodat u thuis een "stukje" NoVice kunt serveren.

Op zoek naar een klein presentje voor iemand of krijgt u visite? Denk dan aan onze chcoladeproducten. U kunt deze bij ons in het restaurant verkrijgen.

Onze bonbons bevatten een gesorteerd assortiment van o.a. de smaken vanille, koffie~Tia Maria, kokos~caramel en Hazelnoot~amandelen en zijn standaard verpakt in geschenkverpakkingen van 150 gram voor € 6,50.
Andere hoeveelheden zijn uiteraard leverbaar. 

Voor de speciale feestdagen maken wij divers chocoladewerk. Dit is op bestelling leverbaar. Wat dacht u van een handgespoten hart voor Valentijn of moederdag, een chocoladehart gevuld met bonbons, paashazen klein of groot (eventueel voorzien van uw bedrijfslogo), sinterklaasletters of kerstkransen? Wij bereiden het graag voor u of uw bedrijf. 

Natuurlijk kunnen wij het geheel ook in mooie paketten voor u samenstellen. Interesse in één van onze patisserieproducten? Neemt u dan snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Klik hier om onze digitale patisseriefolder te bekijken.