NoVice: restaurant, bistro én meer onder 1 dak

Op dit moment zijn wij geopend volgens onze winterse openingstijden.

Extra sluitingsdagen:

Woensdag 20 april 2022 
Woensdag 27 april 2022

Onze reguliere openingstijden zijn:

  Zomerse openingstijden
16 april - 28 augustus 2022
Winterse openingstijden
september - maart
Maandag Gesloten Gesloten
Dinsdag Gesloten Gesloten
Woensdag Vanaf 17:00 uur Vanaf 17:00 uur
Donderdag Vanaf 17:00 uur Vanaf 17:00 uur
Vrijdag Vanaf 17:00 uur Vanaf 17:00 uur
Zaterdag Vanaf 12:00 uur Vanaf 18:00 uur
Zondag Vanaf 12:00 uur Vanaf 12:00 uur


Iets te vieren buiten onze openingstijden? Voor grotere groepen gaan wij zowel voor de lunch als het diner open. Vraag  vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Restaurant NoVice is een restaurant gevestigd in de kern van het dorp Vierhouten. Vierhouten is een pittoresk bosdorp met ongeveer 726 inwoners en is daarmee de kleinste kern van de Gemeente Nunspeet. Het dorp wordt omsloten door prachtige heidevelden en vier uitgestrekte bossen: de Vier Houten zoals de inwoners vroeger zeiden. De naam Vierhouten verwijst daar nog altijd naar.

Over ons:
In 't hart van het dorp vindt u NoVice: een eigentijds klassiek restaurant met de gemoedelijke gastvrijheid van de Veluwe. Het restaurant is gevestigd in een nostalgische boerderij. De deel van de boerderij stamt zelfs uit 1843 en is omgetoverd tot een restaurant. Grenzend aan het restaurant treft u de bistro. Het restaurant, de bistro en de keuken vormen het kloppende hart waar de voorbereidingen worden getroffen voor alle activiteiten van NoVice.
Al met al een prachtige locatie met informele sfeer waar kwaliteit van eten en drinken hoog in het vaandel staan. Het geheel wordt compleet gemaakt met de verse bloemen die afzonderlijk of in mooie bloemstukken worden verwerkt. ‘s Avonds zorgen de kaarsen voor een romantische en intieme sfeer, zowel binnen als buiten, in het restaurant en in onze bistro.
Sinds 2012 zijn wij door de gemeente Nunspeet aangesteld als officiële trouwlocatie van de gemeente Nunspeet!

In 2014 hebben wij de stap genomen om onze activiteiten te verbreden en zijn wij ons ook gaan richten op de bereiding van overheerlijke patisserieproducten gemaakt van de originele Barry Callebaut. Samen met ons team hebben we het Vierhoutertje ontworpen en daarnaast nog veel meer lekkernijen!

Kortom: Restaurant Bistro Patisserie NoVice een mooie locatie voor zowel uw lunch, diner, maar ook voor uw feest of partij of overheerlijke patisserieproducten voor u zelf of om cadeau te geven!


We hopen dat we u binnenkort mogen begroeten bij ons in Vierhouten.

Een culinaire groet,

Gerwin Kuiper, Jeanet van Rijssen en natuurlijk ons complete team