Reserveren? 0577 - 411 662

Nunspeterweg 14
8076 PD Vierhouten

Vierhouten verfraaid met houten kunstwerken. 29-03-2018

Vierhouten op zijn paasbest het nieuwe horecaseizoen in.

Woensdag 27 maart bracht houtzaagkunstenaar Sander Boom schitterende houten beelden bij de restaurants en hotels van het Rondje Vierhouten. Had je nog geen plannen voor het paasweekend? Kom naar Vierhouten en bekijk de mooie nieuwe beelden op de verschillende terrassen.

De Dorpsgemeenschap Vierhouten heeft een aantal jaar geleden drie prachtige banken en een edelhert laten plaatsen rond de invalswegen van het dorp. Dit om het dorpsaanzicht nog mooier te maken. We zijn als horeca heel betrokken bij het dorp, het leek ons leuk om nog meer beelden van Sander is ons dorp te plaatsen. De beelden hebben een link met de Veluwe, natuur en recreatie. Ze zijn heel divers, en elk beeld past weer bij het bedrijf waar het komt te staan.

De beelden staan niet op zich. Later dit voorjaar volgt de onthulling van een app met een speurtocht waarin de beelden ook een centrale rol spelen. Valerie Tiemens nam het initiatief om dit namens de ondernemers te coordineren. De horecaondernemers kochten elk hun eigen beeld. De gemeente Nunspeet verstrekte een subsidie ‘kleine kernen’ en de Rabobank stelde een bedrag beschikbaar van uit het Dichterbij fonds. Zij ondersteunen vooral het educatieve gedeelte. En hoe dat eruit ziet? Daarover hoort u binnenkort meer! Houd de berichtgeving in de gaten.