Patisserie NoVice

Koop ook uw bonbons, flikken, amandelkogels, pastilles, chocoladeletters en geschenkpakketten bij NoVice als u thuis iets te vieren heeft of als u iemand wilt verwennen.

Onze patissier is druk bezig geweest om een speciale lijn neer te zetten zodat u ook thuis van het product van ons kunt genieten.

Op zoek naar een klein presentje voor iemand of krijgt u visite? Denk dan ook aan onze chcoladeproducten.

Onze bonbons verkopen wij in mooie geschenkverpakkingen.

Onze bonbons bevatten een gesorteerd assortiment van o.a. de smaken vanille, koffie~Tia Maria, kokos~caramel en Hazelnoot~amandelen. De standaard verpakking is 150 gram voor € 6,50.
Andere hoeveelheden zijn uiteraard leverbaar. Ook maken wij voor speciale gelegenheden graag bonbons of ander chocoladewerk op maat. Te denken valt bijvoorbeeld aan een bonbon ter gelegenheid van de geboorte van een kindje, een truffel in een speciale kleur, een bonbon voorzien van uw eigen logo en ga zo maar door.

Standaard hebben wij voor u de volgende gebakssoorten:
Chocolade, tiramisu en  appel~kruimel.
Afhankelijk van het aanbod van seizoensproducten breiden wij dit assortiment uit met bijvoorbeeld Hazelnoot~advocaat gebak voor de paasdagen, Oranje tompoezen voor Koningsdag, een vlaai met verse aardbeien of andere verse vruchten en ga zo maar door.
Ook voor ons gebak geldt: bent u op zoek naar grotere hoeveelheden of een speciale smaak of gebak voorzien van een eigen logo? Veel is mogelijk, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.