The NoVice: restaurant, bistro én meer onder 1 dak

Onze reguliere openingstijden zijn:
  april - september (laatste weekend) oktober - maart
Maandag Gesloten Gesloten
Dinsdag Gesloten Gesloten
Woensdag Vanaf 12:00 uur Vanaf 17:00 uur
Donderdag Vanaf 12:00 uur Vanaf 17:00 uur
Vrijdag Vanaf 12:00 uur Vanaf 17:00 uur
Zaterdag Vanaf 12:00 uur Vanaf 18:00 uur
Zondag Vanaf 12:00 uur Vanaf 12:00 uur

Extra sluitingsdagen:
- Zondag 24 december 2017
- Woensdag 27 december 2017 tot en met woensdag 10 januari 2018


Iets te vieren buiten onze openingstijden? Voor grotere groepen gaan wij zowel voor de lunch als het diner open. Vraag  vrijblijvend naar de mogelijkheden.Restaurant The NoVice is een restaurant gevestigd in de kern van het dorp Vierhouten. Vierhouten is een pittoresk bosdorp met ongeveer 726 inwoners en is daarmee de kleinste kern van de Gemeente Nunspeet. Het dorp wordt omsloten door prachtige heidevelden en vier uitgestrekte bossen: de Vier Houten zoals de inwoners vroeger zeiden. De naam Vierhouten verwijst daar nog altijd naar.

Over ons:
In 't hart van het dorp vindt u Restaurant The NoVice: een eigentijds klassiek restaurant met de gemoedelijke gastvrijheid van de Veluwe. Het restaurant is gevestigd in een nostalgische boerderij. De deel van de boerderij stamt zelfs uit 1843 en is omgetoverd tot een restaurant. Grenzend aan het restaurant treft u de bistro. Het restaurant, de bistro en de keuken vormen het kloppende hart waar de voorbereidingen worden getroffen voor alle activiteiten van The NoVice.
Al met al een prachtige locatie met informele sfeer waar kwaliteit van eten en drinken hoog in het vaandel staan. Het geheel wordt compleet gemaakt met de verse bloemen die afzonderlijk of in mooie bloemstukken worden verwerkt. ‘s Avonds zorgen de kaarsen voor een romantische en intieme sfeer, zowel binnen als buiten, in het restaurant en in onze bistro.
Sinds 2012 zijn wij door de gemeente Nunspeet aangesteld als officiële trouwlocatie van de gemeente Nunspeet!
Ons product hebben we begin dit jaar nog verder uitgebreid. Vanaf dat moment zijn we begonnnen met onze eigen patisserielijn met onder andere bonbons, truffels en gebak. Leuk en lekker om bijvoorbeeld cadeau te geven of om uw gasten mee te verwennen!

We hopen dat we u binnenkort mogen begroeten bij ons in Vierhouten.

Een culinaire groet,

Gerwin Kuiper, Jeanet van Rijssen en natuurlijk The NoVice~team