Bistro: lunchen, dineren & meer

Onze bistro is gevestigd in het jongste gedeelte van de boerderij. Dit deel van het restaurant stamt uit 1985. Hier kunt u lunchen en dineren. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de bistro geheel tot uw beschikking te hebben met een groter gezelschap. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Wij hebben een WiFi-verbinding en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets ter beschikking. 
Lunchen (van april tot en met september)
In onze bistro heten wij u in de zomermaanden (van april tot en met september) van harte welkom voor een kop koffie met huisgemaakt gebak, friandises, smaakvolle lunchgerechten en alles wat u verder kunt verzinnen. Wij serveren de lunch van 12:00 uur tot 16:30 uur.
Voor de kinderen staat er bij mooi weer een springkussen in de tuin en kunnen zij lekker spelen in onze tuin.

Klik hier voor een voorproefje van onze lunchkaart.
Meer informatie over de lunch? Klik hier.
Dineren
Het gehele jaar door serveren wij diner. Het diner is in elke gewenste vorm samen te stellen. U kunt hierbij denken aan ons welbefaamde Mystery menu of een uitgebreider verrassigsmenu waarin de keukenbrigade heerlijke seizoensproducten verwerkt. Uiteraard kunt u ook zelf uw keuze van de kaart maken. Uw diner kan compleet gemaakt worden met een speciaal samengesteld wijnarrangement welke onze bedieningsbrigade met zorg voor u samensteld.

Met het diner serveren wij gerechten van zowel de restaurant- als bistrokaart.
Klik hier voor een voorproefje op onze bistrokaart.
Klik hier voor een voorproefje op onze restaurantkaart.